Andevärlden

När jag beslöt mig för friheten

Varför drabbas människor av psykisk ohälsa och varför väljer vi att skada oss själva?

Att må psykiskt dåligt och utöva destruktiva beteende eller självskadebeteenden finns det många frågor kring, jag har valt att reda ut dom utifrån mina personliga erfarenheter och upplevelser.

Den här berättelsen handlar om mig,  som i tidig ålder började skada mig själv genom svält, kräkningar och extremt mycket träning.

När jag beslöt mig för att bli fri dessa beteende,  bestämde jag mig också för att berätta om mina orsaker, händelser och upplevelser som hade påverkat mig till den livssituation och psyksika ohhälsa jag befann mig i.

Med den här berättelsen får du följa med när jag börjar min inre resa för att på djupet få svar, förståelse, befrielse och en större medvetenhet om varför jag egentligen skadade mig, hur det hela startade och hur jag befriade mig ifrån det.

Med hopp om en bättre värld, vill jag skapa lösningar med hållbarhet, långsiktighet och äkthet .

Med fokus på nuet och förståelse för framtiden lyfter jag nu min röst kring våran hälsa och miljö.

Jag talar ut, vågar sticka ut och ge ut allt mellan himmel och jord som berör våra möjligheter till ett bättre liv här på jorden. Jag tar nu med er på en resa mot en ny tid och värld som jag tror på är en bättre värld där vi tänker nytt .

Jag tror på ett psykiskt välmående i organisk anda i balans med naturen och jag vill bruka mitt liv till att göra skillnad !

Det här är mitt försök att rädda och hjälpa världen.

Mitt mål är och har alltid varit att samla världens ledande inom hälsa, välmående , miljö och ekologi för att lösa mänsklighetens och jordens problem .

Jag har valt att stå i framkant och höja min röst för den psykiska och själsliga hälsan .

Ett organiskt psykiskt välbefinnande är ett hållbart , långsiktigt och äkta sätt att ta hand om sig, leva och finna en frihet i.

Jag vill skapa en plats där kunskap, lärande, egenvård och talarforum kan ge en samlad bild av hur vi kan nå ett bättre välbefinnande och hållbar miljö.

Ett liv med hälsa och frihet.

Det handlar så ofta om en förståelse för hur jag är mot omvärlden.  

Ett dumt beteende växer många gånger och sprider sig som pollen tills det en dag landar hos en människa som till slut inte har motstånd, kraft eller förmåga att hantera det.

Resultatet blir ett tragiskt slut i form av självskadebeteende.

Pollen sprids av elakhet och ute i världen finns dom som är allergiska och dom som är immuna. Dom allergiska tål det inte och gör motstånd för att rädda sitt liv, men till slut blir det för mycket och då dör deras själ ut.