Andevärlden

Kvinnan jag är

Är du kvinnan jag talar om?

Något som jag under många år har sett ett mönster  i hos kvinnor är att dom styrs enormt mycket utav illusioner som dom har blivit matade med i generationer. Dessa illusioner medför blockeringar för deras egna  utveckling, sanning och kraft. Jag är själv kvinna och har alltid haft en passion för att skapa verktyg och strategier som förbättrar både hälsan, livslusten och inspirationen till mitt egna liv. Det har alltid varit viktigt för mig att känna mig inspirerad av mitt egna liv på alla plan.
När jag känner den inspirationen då medför det oxå ett positivt tänkande, medvetna val för min hälsa och en livsstil där jag är motiverad att möta mig själv, och livet som det är. 

Inspirationen kommer när jag är i kontakt med mitt hjärta och ser mig själv med potential, kraft och värde, vilket i sin tur har medfört att jag oxå kunnat uppleva och genomföra fantastiska saker i mitt liv. Jag vill helt enkelt leva mitt liv.
Men det har också funnits en annan sida av detta som jag aldrig riktigt förstod. Det var en sida som aldrig tillät mig ta mig ända fram, leva livet fullt ut, känna den genuina njutningen och glädjen.

Det var alltid något som skavde, en form av skuld, skam och rädsla som jag inte riktigt kunde sätta fingret på.

Jag kände hela tiden att det var något som saknades, att jag inte räckte till och behövde fylla på med mer kunskap, planering eller nya koncept. Vilket medförde att jag aldrig kom till succén . Detta upprepade mönster medförde till slut att jag började tappa både självförtroende och självkänslan som i sin tur gjorde mig passiv. Men så kom jag till den punkten i mitt liv då jag insåg att det saknas ingenting,  för att jag skulle kunna blomma ut, men däremot satt  jag fast pga av blockeringar , motstånd och illusioner.

Jag tog hjälp att både medvetandegöra och släppa dessa, vilket visades sig vara ”the missing piece” i hela pusslet.
En helt ny värld öppnade sig och jag blev fri, stark och modig nog för att öppna dörren till mitt liv.

Idag driver jag mitt egna företag, lever en  holistiskt livsstil, älskar både min kropp och själ och den jag i sanningen är. Jag känner inspiration i stort sett varenda dag jag vaknar på morgonen. Jag ser mina möjligheter, jag är mina möjligheter och jag lever mina möjligheter. Livet är helt enkelt en gåva för mig idag. 

Varför talar jag specifikt till dig kvinna?Kvinnor idag vet att dom har en plats , att det finns plats och att det är tillåtet men dom vet inte hur dom ska komma dit. Blockeringarna och illusionerna sätter gränser för dom och väldigt många fastnar i ett begrundar läge, planering läge eller ”light läge”.

Dom blommar sällan helt ut till det de kan, vill och brinner för att vara i sitt liv. Dom tar inte det sista kliver fram vilket medför att många kvinnor går med en känsla av otillräcklighet , misslyckad, missnöjd, utmattad , nedstämd, frustrerad och beroende av sin partner eller samhället. Jag själv stod i det läget under många år , men bestämde mig till slut för att göra slut på det hela och frigöra mig alla blockeringar och avslöja alla illusioner så att jag kunde tanig  vidare till nästa nivå i mitt liv.

Det jag gjorde och lärde mig vill jag nu lära vidare till andra kvinnor som befinner sig precis där jag befann mig.