Personlig utveckling

Du kan inte ge bort vad du inte har

DU kan inte ge bort det du inte har. Det kanske låter dumt  men det är så.

Du kan inte ge bort det du inte har , människor är inte bra på att ge bort kärlek för att inte har det att ge bort. Om jag vill ge dig ett dussin apelsiner, kan jag inte ge om jag inte har dom. Om jag inte går ut och hämtar  12 apelsiner, annars är det bara tomt.

Samma sak är det med resten av ditt liv, du kan inte ge bort kärlek till andra om du inte har kärlek inom dig att ge bort. Om det du har inom dig är ilska, rädsla och hat så r det just det du kommer att ge bort i ditt liv.

 

Den jag är, är inte bara det jag har. Utan den jag är , är vad jag gör och presterar. Vi spenderar stor del av vårt liv och tror att sättet vi blir framgångsrika på är sättet som jag komplicerar. Hur min resume ser ut.

VI skickar våra barn till skolan och lär dom identifiera sig med hur mycket de får och presterar.

Vad du äger och vilka kläder du bär, vilken nivå du har osv.

Vi blir besatta av den här absurda identiteten, den blir vårt falska själv som arbetar.

 

Det finns många sätt att få dom saker vi vill ha i livet. Men basic som börjar allt med hur vi väljer att tänka. Så som du tänker så blir du oxå. Jag tror att det viktigaste vi kan lära oss och mästra i livet är att jag blir det jag tänker hela tiden.

Det du tänker expanderar och du börjar bli mer försiktig i vad du tänker för du vill inte ha mer av det som du haft i livet som inte varit bra.

 

Ha ett öppet sinne.

Ingen vet tillräckligt för att vara en pessimist, när vi stänger vårt sinne om vad som är möjligt för oss eller vad som är möjligt för mänskligheten stänger vi av kraften som finns inom oss alla. Att ha ett öppet sinne behöver nödvändigtvis inte betyda att hitta fel som du blivit sagt av andra. Det betyder att öppna upp dig själv till potentialen och möjligheten som att allt är möjligt.