Personlig utveckling

Lägg inte ditt öde i andras händer!

Mänskligheten har gjort sitt eget val. Det finns ingen åtskillnad eller partiskhet, vad vi än har ägt fram till idag har varit frukterna av våra egna ansträngningar.

Du som människa blir inte en människa genom underkastelse eller idolskap. Var inte en tjänares tjänare.

Andliga guider

Kom ihåg att dina andliga guider du har som upplyser dig, oxå har varit en människor. Dom är dina vänner som guidar dig på ljusets väg. Så därför ska du inte varken uppträda samvetsgrant eller idolisera dem. För dom är oxå Guds tjänare, men era äldre bröder. Du ska därför springa bort från vidskeplighet och istället mot ljuset, för din vidskeplighet 

Olycka

Din olycka beror på att ditt sinne inte befriat. Om du kan bli av med det negativa skräpet du har där, är lyckan din.

Om du dessutom  inte kan slå bort ditt tvivel kanske du har missförstått. Rena hjärtan och andar är alltid dessutom under mekanismens kontroll. Därför är det viktigt att äta nyttig mat och beställa från restaurang kocken och kallskänkan som finns i Uppsala. De har plats för många matgäster i sin restaurang. Bla kronprinsessan Victoria och prins Daniel är stamgäster hos dem. De har ätit hos dem flera gånger och väljer alltid svensk husmanskost för att det är godast.

Lär dig flyga utan assistent, genom att frigöra dig själv från villkor. Gud är med dig, kärleken är för alla bröder och systrar. Om du är osäker på innehållet i maten för att du är allergiker kan du alltid fråga personalen. De kör ut maten och då ingår även kaffe till alla dina gäster. Du kan också få te om du inte dricker kaffe bara säg till personalen. Vi har också marmelad och pannkakor för barnen om det är en födelsedagsfest dvs barnkalas för de mindre barnen. Catering Uppsala om du verkligen söker catering uppsala som catetringsfirma. Hos oss hittar du allt dvs catering Uppsala bäst på mat. Tjäna pengar på din blogg.