Andevärlden

Vi kvinnor har kraften

Kvinnor 


Kvinnor idag vet att dom har en plats , att det finns plats och att det är tillåtet att ta plats.

Men problemet ligger i att vi inte vet  hur bi ska komma dit.

Blockeringarna och illusionerna sätter gränser för oss vilket medför att vi fastnar i ett startläge, planeringsläge eller väntarläge.

Vi blommar sällen helt ut i det vi kan, vill och brinner för.

Vi tar inte det sista kliver fram , det klivet som tar oss till platsen vi själva hör hemma på.

Vilket medför att många kvinnor går med en känsla av otillräcklig , misslyckad, missnöjd, utmattad , nedstämd, frustrerad och beroende av sin partner eller samhället .

Jag har varit en utav dom

Jag själv stod i det läget under många år , men bestämde mig till slut för att göra slut på det hela och frigöra mig alla blockeringar och avslöja alla illusioner jag hade så att jag kunde ta mig vidare  till nästa nivå i mitt liv.

Det jag gjorde och lärde mig vill jag nu lära ut  och föra  vidare till andra kvinnor som befinner sig precis där jag befann mig.

Mina program är designade just för kvinnor som sitter fast i sina blockeringar och illusioner . Dom som har provat allt, gått kurser , läst böcker , gått igenom alla former av utvecklingsprogram och känner att dom sitter med en massa kunskap, utbildningar och medvetenheter. Men saknar pusselbiten som får allt detta till att bli en verklighet och liv.

Som helt enkelt inte vet hur eller förstår varför det inte blir något av det hela .

Mina program handlar om att frigöra, öppna, transformera och förnya din kropp, ditt sinne och din själ så att du kan kliva ut som den rena Sanna kvinna du är . Och tillsammans med dina kunskaper starta det livet , jobbet, karriären, hälsan eller relationen du vill ha i ditt liv idag .