Andevärlden

Naturlig skönhet

Naturligt skönhet är något som vi alla människor strävar efter.

Vi vill så gärna vara sunda och leva så naturligt som möjligt. Tex man vill äta grönt och nyttigt för att bevara sin hälsa. Tänk er hur idealet såg ut förut på 50 talet då gällde det att var lite mer överviktig som kvinna än hur idealet sedan såg ut på 70 talet. Då var det katastrof då kvinnorna såg bara undernärda ut. Ser man magsjuk ut så blir det verkligen ingen naturlig skönhet av det hela.

Samt man kan heller inte tävla i skönhet

Det finns tävlingar i skönhet som i grund och botten är helt fel då skönheten sitter i betraktarens ögon. Det finns ingen rätt och fel gällande skönhet vare sig det handlar om människor eller inredning eller en vacker tavla. Idealet för skönhet är dessutom olika från land till land så hur ska man då tävla länder Sins emellan? Hur man än vrider och vänder på det så blir det helt fel att tävla i något som skönhet och smak.

Du kan tävla om bästa bilen eller dyraste produkten. Men du kan fortfarande inte sitta och bestämma vad andra ska tycka är vackert hos en kvinna. Vilken tur att vi alla har olika smak annars hade hela världen bråkat om samma kvinna eller om samma man.