Andevärlden

Flyttstädning i Stockholm ett val jag som kvinna gör

I dag är jag en visare kvinna för jag lägger inte ned tid på flyttstädning utan anlitar andra som kan hjälpa till med detta.

Mitt förflutna är inte längre mitt fängelse och jag är inte längre ett offer för det. Jag har lämnat mitt förflutna med stolthet, tacksamhet och massor av kunskap och visdom. Därför anlitar jag i dag och rekommenderar andra att göra samma sak.

Jag repeterar inte längre mitt förflutna, för jag har lärt mig det jag behövde lära för att leva ett äkta och älskvärt liv med mig själv.

Jag har rest mig, vuxit och empower mig själv genom dessa lektioner, upplevelser och kamper som livet har erbjudet mig. Jag orkar inte längre städa själv utan tar hjälp i stället med min nya styrka som kvinna.

Jag har nu laddat om mig själv inifrån och ut så jag kan sopa köket och lämnar resten åt de som ska städa och hjälpa till.

Den gamla kostymen passade mig inte längre så jag bestämde mig för att ta av mig den och kasta iväg den för att sätta på mig en helt ny som idag passar mig mycket bättre.

Så nu står jag här i min nya kostym, mitt i livet, visare, gladare, lyckligare och enormt exalterad över mig framtid som jag inte har en aning om. Inte mer än att den ser fantastisk ut på alla sätt och vis.

Jag är fri mitt förflutna, jag har gjort upp med det, blivit vän med det, förlåtit, läkt, gått vidare och tagit med mig det som idag gör mig till en starkare och mer medveten kvinna.

Jag är en kraftfull kvinna med massor av kärlek, passion, tacksamhet, visdom och kreativitet.

Jag är lycklig inifrån själen, jag är glad över att vara jag och det jag har blivit, jag känner mig stolt över mig själv, vän med mitt förflutna och exalterad över mig framtid samtidigt som jag njuter över mitt nu.

Tack för städhjälpen alla i min familj för allt ni har givit mig under alla dessa år, jag ska nu visa dig att det var värt allt du gått igenom.

Det är inte lätt att alltid vara den som städar efter andra

Nu har jag verkligen ställt krav på min omgivning antingen hjälper de mig att flyttstäda eller så får jag anlita hjälp och alla får vara med och betala fakturan som dimper ned i brevlådan. Ingen kan städa efter andra resten av sitt liv. Vi måste alla ta ansvar när vi flyttar ut och kommer till en ny bostad.  Livet är inte enkelt om man aldrig får bli bortskämd utan alltid måste städa efter andra.

Alla måste lära sig hur man tvättar kläder, moppar golv eller diskar. Detta är något som alla människor får lära sig i skolan och det är inga konstigheter med det. Det faller sig naturligt att städa efter sig själv det är inte synd om folk bara för att de är tvungna att plocka efter sig själva. Alla människor tröttar på att städa så då är det bättre att gå ihop och betala fakturan till det företag som ordnar flyttstädningen.