Trollbord

Trollbord hos Mithera developement

Skulle du vilja få kontakt med andevärlden? 

 

Jag var nyligen på besök hos två medium som driver Mithera Development Spiritualistiska center. De har flera olika kurser att erbjuda men vid detta besök skulle jag tillsammans med andra , få prova på att spela trollbord för första gången. Man lan också gå på kurser när det gäller aromaterapi.

Trollbordet liknar anden i glaset förutom att enbart kärleksfulla anhöriga är välkomna i en trygg och rolig kommunikation.

Min erfarenhet av trollbordet blev positiv. Jag fick dock inte kontakt med de jag hoppats på. En bortgången jag delvis glömt bort kom för att påminna mig, och en gammal relation redes ut. Det var fint.

Maria Therese Bohman och hennes man Ulf Bohman. De är en av de få som även ordnat en kabinet där man genom rödljus kan få möjligheten att se sina andliga vägledare. Det visade sig att jag hade en manlig vägledare. I Alla fall en som dök upp. Men jag känner att jag har flera vägledare med mig 🙏🏻👼🏼 

Är du intresserad av det andliga? Rekommenderar jag att spana in🇸🇪 

https://www.mithera.se

❤️Love & Light /Z