Healing

Andlig healingkurs hos Mithera.se Mithera Developement

Vill du gå i en kurs i healing hos Mithera Develoment andliga kurser?

Vill du utvecklas och är nyfiken på både det andliga och som jag personlig utveckling. Då ska du verkligen passa på och gå en kurs.

Andlig healingkurs hos Mithera.se Mithera Developement
Andlig healingkurs hos Mithera.se Mithera Developement. Här ser ni Jennifer Lindh, Sabina Bergstedt och Ulf Bohman som ska ta emot healing.

Nu är det andra dagen som jag går denna kurs i andlig healing. Vi har bl.a i dag har fått lära oss om att man kan skicka healing till flera personer samtidigt. Maria Therese som driver utbildningen tillsammans med sin Man Ulf ser också till att ni kan sova och äta på kursgården. Se detta som en minisemester för både dig och för din själ. Maria Therese har också en andlig blogg som du kan följa. Här har ni Mithera podden.

Vi fick både ta emot healing och ge healing.
Vi fick både ta emot healing och ge healing.

Man behöver dricka mycket vatten innan man får en behandling för man rengör kroppen på toxiner dvs gifter. Healing kan rätta till kroppen vilket kan göra att efter ett tag så känns ställningen obekväm och då rättar man på sig. Det är helt ok att somna under en behandling. När du är färdig med att behandla klienten med healing kan du klappa på axeln. Tala gärna om det för klienten att du kommer avsluta med att klappa på axeln.

Daniel som både är kursens tekniker och filmare. Han går även kursen så klart med oss andra.
Daniel som både är kursens tekniker och filmare. Han går även kursen så klart med oss andra.

Vi gjorde andra dagen en meditation som kallas just för hela dig själv och jag verkligen blev verkligen förvånad hur min själ mådde när vi hade gjort färdigt den. Det var Ulf som vägledde oss igenom meditation den sitter heter “sitta i kraften” den behövs innan man ger sina klienter healing.