Vänta på att grillen ska bli varm med en bra bok

Vänta på att grillen ska bli varm med en bra bok
Vänta på att grillen ska bli varm med en bra bok

Njut medans du väntar

Grillsäsongen är igång och många tänder sina grilla på både dagar och kvällar. Kolen fylls i grillen och man väntar på att den ska blir klar. Ibland har man lite bråttom med att lägga på det man ska grilla så varför inte njuta av en bok under tiden du väntar på att grillen ska blir klar?

En bok som man då kan njuta av är ”Där duvorna sover”. En relationsroman om en helt vanlig familj bestående av Sophia som är gift med Andreas och deras två barn. Dom lever sitt liv tills den dagen Sophia får ett samtal från polisen. Ett samtal där luren känns tung som en tegelsten när man hör just ordet polisen. Vad är det som har hänt nu?

Sophias mamma har varit med om en trafikolycka och hamnat på sjukhus. Då detta är en relationsroman handlar denna bok om mor och dotter relationen. Hur man klarar av en sådan här situation tillsammans och får ett ansvar som dotter till sin mamma som behöver hjälp. Sophia tar hem sin mamma från sjukhuset där hon får hemsjukvård och Sophia hamnar i ett läge där hon inte riktigt klarar av detta. Att samtidigt jobba, ta hand om familjen och också om att ta hand om sin egna sjukdom.

 

Vänta på att grillen ska bli varm med en bra bok
Vänta på att grillen ska bli varm med en bra bok

 

Camilla Danilda

Denna bok är skriven av Camilla Danilda om från början började sin karriär som kock. Efter att ha sadlat om och arbetat som terapeut inspireras hon av relationer i familjer och andra möten. Och denna bok är skriven efter att ha bott i Turkiet i ett antal år. Camilla är en ganska lugn person men har också rest väldigt mycket och bott i olika länder. Där har hon fått inspiration till olika böcker men också skrivit böcker efter sin erfarenhet av sitt tidigare yrke som kock.

Du hittar hennes sista och tolfte bok på Förlagshuset Siljans Måsar som också har en hel del andra böcker som kan vara intressanta.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *